Bestyrelsesformand

Military Equipment Denmark A/S (MED) er en førende leverandør af produkter og ydelser til forsvars- og sikkerhedsbranchen. Virksomheden opererer i Norden og Baltikum og repræsenterer mere end 50 leverandører fra hele verden som agent eller distributør.
MED’s kerneforretning er inden for militært udstyr – fra pansrede køretøjer og skydebaner til personligt beskyttelsesudstyr og andre forsvars- og sikkerhedsrelaterede produkter.

 

Om MED A/S
MED står på tre ben: salg til det offentlige hovedsageligt via rammeaftaler; etablering og renovering af skydebaner; og salg af sikkerhedsudstyr til terrorsikring i det offentlige rum.

Grundlaget for MED har siden virksomhedens start i 1987 været at renovere skydebaner og skydebanemateriel. Virksomheden har efterfølgende specialiseret sig i installering og videreudvikling af skydebaner med miljøkuglefang og forskellige produkter i relation til skydebaner.
Hertil er kommet en ikke uvæsentlig produktportefølje, hvor virksomheden agerer som enten agentur, distributør og/eller servicepartner.

MED sætter pris på sine kompetente og selvtænkende medarbejdere, der er højt kvalificerede i deres respektive funktioner, hvilket viser sig i lange ancienniteter. MED har netop bygget nyt hovedkontor beliggende i Regstrup.

 

Stillingen som bestyrelsesformand
MED søger en dygtig og engageret Bestyrelsesformand til at hjælpe virksomheden med den fremtidige udvikling og til at nå næste niveau.

Der er tale om en ambitiøs virksomhed med en stærk strategi, og der er brug for en erfaren forretningsperson med flair for godt købmandskab.

Som erfaren bestyrelsesformand skal du også lede bestyrelsesarbejdet. Du skal kunne udfordre og motivere og være med til at sikre eksekvering af den fastlagte strategi. Du har et godt økonomisk kendskab og kan også på dette område være aktiv i udvikling af MED.

Du har et godt kendskab til ejerledede virksomheder og den interne dynamik og de interne udfordringer.

 

Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du er leder af en større organisation og har været leder i en årrække.
  • Du har min. 5 års erfaring fra bestyrelsesarbejde og gode referencer fra dette.
  • Du er struktureret og kan lede arbejde i bestyrelsen med god beslutningskraft og kommunikation. Du forstår din rolle som sparringspartner for Direktionen og resten af organisationen.
  • Du har et godt kendskab til det militære område og militært materiel.
  • Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse.
  • Du er ærlig, resultatorienteret, kvalitetsbevidst og får bestyrelsesopgaverne udført. Du er i øjenhøjde med organisationen og besidder en god menneskelig indsigt.

 

Der tilbydes
Der er tale om en attraktiv stilling som bestyrelsesformand i en ambitiøs virksomhed med højt til loftet.

 

Ansøgning
HR-Kompagniet A/S bistår MED A/S i rekrutteringsprocessen.
Har du spørgsmål til jobbet, kan konsulent
Anders Moestrup kontaktes, tlf. 2335 8090.

Du ansøger ved at trykke på ”søg jobbet online” via siden på Jobindex – hvor du bliver guidet i at indlægge din ansøgning samt CV med foto – senest fredag den 23. marts 2020 kl. 12.00.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial